I-PRO NL I-PRO FR I-PRO UK

Welkom in onze showroom

Office 365

Office 365

Toegang tot e-mail en bestanden. Altijd en overal

Wat is Office 365?

Office 365 biedt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's, zodat u altijd en overal op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitstoepassingen van Microsoft die uw team al gebruikt. Daarnaast biedt Office 365 een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid.

Waarom Office 365?

Office 365 is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs. Met deze cloud services kan uw organisatie de algemene kosten beter voorspellen en terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste werknemers.

Aanmelden en samenwerken

Al uw werknemers (zowel vaste gebruikers als tijdelijk personeel) hebben eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma's en informatie. Zo kunnen ze vanaf vrijwel elke locatie productief blijven op hun pc's, telefoons en browsers. Bovendien worden documenten altijd met de hoogste betrouwbaarheid weergegeven.

Behoud de controle

De nauwe integratie van cloud gebaseerde en locale werklasten maakt het mogelijk uw huidige technologie-investeringen maximaal te laten renderen. Bovendien bepaalt u het tempo van de implementatie van services en kunt u op de manier die u het prettigst vindt profiteren van de voordelen van de cloud.

Uw KMO wil groeien?

Maak u geen zorgen. Onze infrastructuur ondersteunt ingebouwde schaalbaarheid, zodat op elk moment het juiste technologieniveau beschikbaar is voor uw gebruikers. En dat met een 99,9% gegarandeerde beschikbaarheid.

Hoe het werkt?

De licentiestructuur van Microsoft Office 365 is gebaseerd op een flexibel abonnementssysteem waarbij per gebruiker per maand wordt betaald. Hierdoor kunnen de jaarlijkse kosten vrij nauwkeurig worden voorspeld en kunt u de afgenomen services aanpassen wanneer u dat uitkomt. 

Eenvoudiger beheer 

Office 365 biedt eenvoudige, cloud gebaseerde beheerprogramma's op één locatie. Via de beheerdersinterface kan IT-personeel nieuwe gebruikersaccounts instellen, toegang tot functies regelen en de status van alle Office 365-services en -programma's real-time bekijken.