I-PRO NL I-PRO FR I-PRO UK

Welkom in onze showroom

Herinstallatie Windows + Drivers

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 81,82 Incl. BTW: € 99,00

Snel overzicht

Herinstallatie van Windows (elke versie, naargelang de licentie die bij u pc is) en installatie van de meest recente drivers. Deze drivers worden ook op u pc in een aparte map gezet zodat u deze heeft voor later.

Herinstallatie Windows + Drivers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 81,82 Incl. BTW: € 99,00

Details

Installatie Windows

Als u pc niet meer opstart of te traag geworden is dan is een herinstallatie de ideale oplossing. Wij installeren een nieuwe Windows voor u op u pc. De versie die we installeren hangt af van de licentie die bij u pc geleverd is. (Dit kan Windows XP, Vista, 7 of 8(.1) of 10 zijn) Welke versie het ook is, wij hebben ervaring met ze allemaal om u te voorzien van een correct werkende en volledig up to date zijnde installatie.

Installatie Drivers

Bovenop de installatie van Windows voorzien wij u pc van de meest recente drivers (van de in de pc aanwezige hardware), deze zijn zo ie zo nodig om u pc correct te doen werken. De drivers die we installeren plaatsen we ook in een map op de pc zodat u deze kan bewaren voor later. De hardware die bij u thuis aan de pc gekoppeld is kunnen we niet op voorhand installeren, als u ons echter meldt welke printer, scanner, ... er thuis aan u pc gekoppeld is kunnen we wel reeds de meest recente driver op u pc klaarzetten, maar installeren moet u zelf thuis doen.

Opmerkingen

Let op, een back-up maken van u gegevens en deze naar de nieuw geïnstalleerde Windows overplaatsen zijn NIET inbegrepen in deze dienst. Herinstallatie van door u gebruikte programma's zijn NIET in deze dienst inbegrepen.

U brengt het toestel naar onze winkel te Sint-Katelijne-Waver, wij doen dit niet bij u ter plaatse.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.