I-PRO NL I-PRO FR I-PRO UK

Welkom in onze showroom

Herinstallatie windows, drivers en backup maken van de gegevens

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 123,14 Incl. BTW: € 149,00

Snel overzicht

Herinstallatie van Windows op u pc en de meest recente drivers. U gegevens worden ook overgezet van de oude naar de nieuwe installatie.

Herinstallatie windows, drivers en backup maken van de gegevens

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 123,14 Incl. BTW: € 149,00

Details

Installatie Windows

Als u pc niet meer opstart of te traag geworden is dan is een herinstallatie de ideale oplossing. Wij installeren een nieuwe Windows voor u op u pc. De versie die we installeren hangt af van de licentie die bij u pc geleverd is. (Dit kan Windows XP, Vista, 7 of 8(.1) of 10 zijn) Welke versie het ook is, wij hebben ervaring met ze allemaal om u te voorzien van een correct werkende en volledig up to date zijnde installatie.

Installatie Drivers

Bovenop de installatie van Windows voorzien wij u pc van de meest recente drivers (van de in de pc aanwezige hardware), deze zijn zo ie zo nodig om u pc correct te doen werken. De drivers die we installeren plaatsen we ook in een map op de pc zodat u deze kan bewaren voor later. De hardware die bij u thuis aan de pc gekoppeld is kunnen we niet op voorhand installeren, als u ons echter meldt welke printer, scanner, ... er thuis aan u pc gekoppeld is kunnen we wel reeds de meest recente driver op u pc klaarzetten, maar installeren moet u zelf thuis doen.

Overzetten van u gegevens

Eénmaal de pc voorzien is van een nieuwe installatie van windows zetten we de gegevens (foto's, filmpjes, muziek,...) over van de oude installatie naar de nieuwe.

Opmerkingen

Wij kopiëren alle bestanden van u oude systeem / installatie naar 1 map zodat u deze later terug kan plaatsen waar u het wilt, wij gaan deze beslissing niet voor u maken.

Gegevens van emailtoepassingen kunnen we niet overzetten.

U brengt het toestel naar onze winkel te Sint-Katelijne-Waver, wij doen dit niet bij u ter plaatse.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.