I-PRO NL I-PRO FR I-PRO UK

Welkom in onze showroom

X computers SupportNaast ons uitgebreide assortiment computers, notebooks en -onderdelen, kan u bij I-PRO altijd "rechtstreeks" terecht voor eventuele reparaties binnen uw garantie periode.  Deze worden onmiddellijk hersteld of u krijgt bij een langere wachttijd een vervang toestel in ruil. Zo zit u nooit zonder en kan u altijd blijven verder werken.

Maar naast de standaard garantie reparaties, kan u bij I-PRO ook steeds terecht voor alle reparaties die buiten de garantie periode vallen en krijgt u ook service op computers of notebooks van alle merken.

 

I-PRO biedt u de volgende diensten aan:

Standaard computer check-up

Wordt uw pc of notebook traag of werken sommige programma's niet meer naar behoren?
Onze technische dienst is gespecialiseerd in het onderhouden van uw computer of notebook, ongeacht het merk.

Contacteer ons voor een computer check up, het is een verademing voor de computer en voor uzelf! Een snelle en correcte service gegarandeerd.

Bij een computer of notebook check-up, kijken onze techniekers uw computer volledig na en lossen zoveel mogelijk problemen op. Bijvoorbeeld:
Zij maken uw computer of notebook stofvrij.

Zij controleren elk hardware component op zijn werking en voorzien eventueel elk component van de laatste update.
Zij controleren uw besturingssysteem op gekende problemen en zetten het O.S. volledig up-to-date.
Zij controleren gekende programma's op hun fouten en eventuele updates.
Zij controleren uw systeem op virussen, spy-, ad- & malware, trojans en andere ongewenste programma’s en verwijderen deze.
Naast dit alles zullen zij trachten de computer sneller te maken door optimalisatie van verschillende componenten.

Mochten zij ergens defecten tegenkomen die ze niet onder de noemer "fabrieksgarantie" of "standaard computer check up" kunnen oplossen, of als ze ergens een upgrade aanraden, zullen zij u steeds contacteren en op de hoogte brengen van de eventuele meerkost.

 

Onsite herstellingen, serverbeheer of netwerkanalyse

Naast standaard computeronderhoud en herstellingen, kan u altijd dienst doen op ons technisch personeel om bij u ter plaatse een basisherstelling uit te voeren.

Ook doen wij aan computer en netwerkanalyse, bijvoorbeeld om te achterhalen waar de bottleneck zit binnen uw netwerk. Of wij zoeken op uw computer naar de reden waarom de netwerksnelheid niet optimaal is.

Wij kunnen ook uw server onderhouden of een check up geven. Wij hebben vooral ervaring met zowel Windows Server 2003, Windows Server 2008 en Windows Server 2011 en Windows Server 2012 (R2). Maar naast het Windows platform is ook Linux geen taboe...

Contacteer ons voor meer info en of prijzen.

Office365

 

 Integratie Office 365

  Werken in de cloud, iedereen wil het maar het in orde krijgen is niet simpel. Xcomputers kan dit alles voor u in orde maken,  I-PRO kan dit voor u doen.

  Wij analyseren u vraag en wensen en bieden u dan een oplossing op maat aan.

  Dit kan gaan van een simpel Exchange online plan tot een volledige Office 365 suite met alle programma's actief.

 

 

Data Recovery

 

Overzetten of recuperen van data.

U kent het wel: uw computer staat vol met digitale data die u niet kwijt wil en plots gaat uw computer of zelfs erger, uw harde schijf defect!

PANIEK!

Geen nood, contacteer onze technische dienst en zij zoeken samen met u naar een oplossing om (al) uw data terug te brengen.

 

Tevens kunnen zij er ook voor zorgen dat de data van uw oude computer overgezet wordt naar een nieuw systeem dat u bij I-PRO gekocht heeft.

 

 

 

Hulp op afstand

Wanneer dit technisch mogelijk is en het door u toegelaten wordt, kunnen wij eventueel via het internet verbinding maken met uw computer en deze "overnemen". Hierdoor kunnen wij snel kleine problemen verhelpen, kunnen wij helpen bij het constateren van een probleem of kunnen wij u hulp aanbieden.

 

 

 

Moet u met uw computer langs komen?

Neen. De computer zelf binnenbrengen is natuurlijk helemaal gratis.

Maar op uw vraag laten wij, op uw gewenst adres, uw computer ophalen en leveren wij deze, na betaling of onder rembours, hersteld terug. Ook hier betaalt u steeds enkel de pickup, checkup en diagnosekosten. Voor eventuele extra's zal u steeds om toestemming gevraagd worden.

 

 

Prijzen voor herstellingen in ons labo: Prijs op aanvraag

Mogelijke supplementen die, na uw goedkeuring, extra worden aangerekend naast de standaard check up prijs:
- herinstalleren van het operating systeem zonder behoud van data.
- herinstalleren van het operating systeem met behoud van data.
- De kost van het werk om een onderdeel te vervangen of up te graden zit inbegrepen in deze prijs. Daarbovenop betaalt u alleen de kostprijs van het onderdeel.
- Pickup & return van uw herstelling.