I-PRO NL I-PRO FR I-PRO UK

Welkom in onze showroom

Herroepingsrecht

Herroepingstermijn van 14 dagen

Ben je van mening veranderd en zou je het aangekochte goed graag terugbrengen of toch afzien van de aangekochte dienst? Als particulier heb je het recht ons te melden dat je afziet van je aankoop zonder dat je daarvoor een reden moet opgeven.

Als je een product aankocht kan je dit terugzenden binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Je bepaalt en betaalt zelf de transporteur van je keuze voor de terugzending. Je kan CNB ook vragen de goederen te laten ophalen.  In dit laatste geval betalen wij je aankoop terug, na aanvaarding van je retour, verminderd met de transportkost van deze terugzending (40 €).

De termijn van 14 kalenderdagen laat je toe het gekochte artikel te beoordelen en inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg hanteren. Je mag het artikel slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen. Het gekochte artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat je het gebruikt hebt zal het artikel volledig worden aangerekend.

Ook voor vuile, beschadigde en onvolledige artikelen geldt het herroepingsrecht niet.

Als je wil afzien van je aankoop van een dienstprestatie (bijvoorbeeld PC check-up) na de bevestiging dat deze dienst al mocht verricht worden tijdens de herroepingstermijn van 14 dagen, zal CNB je de reeds verrichte prestaties (eventueel dus volledig) aanrekenen.

Let wel op: de bovenstaande herroeping is niet mogelijk voor aankopen die binnen een handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit vallen, noch voor aankopen door rechtspersonen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons,  (CNB, Fortsesteenweg 23-2860 Sint Katelijne Waver, per brief, mail (info@cnb.be) of fax (015/30.62.19) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Gebruik bij voorkeur dit model.